Legyen velünk biztonságban a jövőben!
Rólunk.

A Defence Security Kft az 1992-ben bejegyzésre került Defence Bt. -ből alakult át 1997 januárjában azzal a céllal, hogy magasabb színvonalú vagyonvédelmet hozzon létre, egy technikailag és elektronikailag jól felkészült csoporttal együttműködve. Társaságunk a vezetékes technikát a mikrohullámúval ötvözve, zártláncú videó hálózatok kiépítésével létesít vagyonvédelmi rendszereket, természetesen felhasználva a nélkülözhetetlen, és egyre drágább rizikótényezőt, az élőerőt.

Az őrzés-védelem hagyományos módszerei mellett az elektronikai figyelőhálózat alkotja a tevékenységeink alapját, felhasználva a technikai újításokat, alkalmazkodva a kor elvárásaihoz.

Miről is van szó?

Egy adott objektum, telephely védelménél a védendő értékektől függő vagyonvédelmet kell alkalmazni.

- A hagyományos elektronikus riasztóberendezések viszonylag olcsók, de sok hibával küszködnek.

Nem tudnak intézkedni, nincs utólagos bizonyíték, és bizony gyakran hiába szirénáznak, baj esetén ez senkit sem érdekel.

- A rendőrségre, vagy távfelügyeletre bekötve valamit javul a helyzet, de akkor is megmarad a vakriasztások nagy száma miatti bizonytalanság, hiszen távolról nem lehet eldönteni, hogy a riasztás valós, vagy téves. Néhány felesleges kivonulás után pedig, meginog a rendszer használhatóságába vetett hit.

-Az élőerős őrzés bizonyos szempontból jobb ennél, hiszen az őr a helyszínen állandóan jelen van, folyamatosan ellenőrzi az objektumot, és azonnal intézkedni tud, szükség esetén. Hátránya, hogy rendkívül drága, és sok esetben nem véd akkora értéket, amely kifizetődővé tenné alkalmazását. Azon kívül itt is van bizonytalansági tényező, hiszen például elaludhat, nem végzi rendszeresen az ellenőrzéseket, esetleg együttműködhet egy lopásban, ő maga is.

Az általunk kifejlesztett rendszer, egy videokamerás figyelőhálózat, amely egy adott telephelyen kiépített riasztórendszerből, videokamerákból, és a jeleket, képeket továbbító URH, és mobilinternet alapú átviteli eszközökből, valamint egy diszpécserközpontból áll.

Ebben a diszpécserközpontban vannak a monitorok, amelyeken a kamerák képei megjelennek. Az itt lévő személyzet állandóan figyelemmel kíséri a történéseket, és szükség esetén riasztja a hatékony kivonuló csoportot, amely a legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik, és az elkövetőt visszatartja, megakadályozza a további károkozásban. Zárt telephely esetében megkezdi az intézkedést, a megbízót, és a helyileg illetékes rendőrséget értesíti.

A diszpécser munkáját segíti továbbá, hogy a kép tartalmának megváltozása esetén, mozgás,- fény, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet, így semmiféle mozgás nem kerülheti el a figyelmét. Folyamatos éberségi rendszer gondoskodik arról, hogy az elalvás elkerülhető legyen.

Ezzel az összeállítással megoldható, hogy egyetlen személy több telephelyet is figyeljen úgy, mintha jelen lenne mindegyik helyen. Mivel nemcsak riasztójelzés, hanem folyamatos kép is rendelkezésre áll, így a szolgáltatás egyenértékű az élőerős őrzéssel, de jóval kisebb költségek árán.

Ezeket az elektronikus rendszereket munkatársaink tervezik, kivitelezik, telepítik. A szükséges elektronikai eszközöket társaságunk “esetenként, saját költségén” építi ki, az előfizetőinket csak a havi őrzési díj terheli. Az említett elektronikai rendszereink, vegyítve élőerővel, a hasonlóan felszerelt hagyományos rendszerekhez képest jóval biztonságosabbak, kedvezőbb árfekvéseik miatt gazdaságosabbak.

Kft-nk, komplett rendészeti munka ellátását, és rendezvények biztosítását is vállalja. Munkánkat saját tenyésztésű, kiváló vérvonalú kutyákkal segítjük, melyeket cégünk alkalmazásában lévő kutyakiképzőink tanítanak be.

Felelősség,-és szakmai felelősségbiztosításunk a Generali-Providencia biztosítónál van megkötve.

Feltétlenül megemlítenénk, hogy Kft-nk kizárólag olyan őröket alkalmaz, akik a személy és vagyonőri tanfolyamot elvégezték, hatósági engedéllyel, kamarai tagsággal rendelkeznek, és büntetlen előéletűek. Alkalmazáskor előnyben részesítjük a gyakorlattal rendelkezőket, többségük mögött sokévnyi gyakorlat, nem egy esetben évtizedes rendőri vagy más rendvédelmi munka áll. Felkészültségüket folyamatosan karbantartjuk, ill. fejlesztjük tanfolyamokkal és továbbképzésekkel.

Folyamatos és jó kapcsolatot tartunk a telephelyeinken illetékes rendőrkapitánysággal, határőrséggel. Számos esetben sikerült régóta körözött személyt elfognunk,-ill. a tetten ért elkövetőket a helyi rendőrségnek átadnunk. Itt szeretnénk kiemelni, hogy a váci telephelyünkön éves viszonylatban 36 bűncselekményből 35 esetben sikerült tettest fognunk, vagy utólagosan felderíteni a tettes kilétét, és több mint 27 esetben tudtuk megakadályozni a bűncselekményeket.

Tevékenységünket az elektronikus riasztó és tűzjelző berendezéseken kívül számos technikai eszköz segíti. Saját URH rendszerünk segítségével az őrök állandó rádiókapcsolatban vannak egymással, és a diszpécserrel. Gépkocsik és terepjárók segítik az őrállomány munkáját.

Ha a fentiekben ismertetett elektronikával kapcsolatban bármilyen információra lenne szükség, szívesen adunk tájékoztatást!

Megszeretném említeni még ,hogy tevékenységi körünkbe tartozik a takarítás is melyen belül cégünk az alábbiakat vállalja:

- Napi karbantartó takarítás

- Napi pipere takarítás

- Átalánydíjas napi takarítás és nagytakarítás

- Szőnyeg és kárpit tisztítás

- Keménypadló alaptisztítás

- Szabadterület tisztítása / terület söprés /

- Ablaktisztítás

- Festés utáni nagytakarítás

- Generál nagytakarítás

- Függönymosás

- Parkgondozás

További kérdésekben a 06 (30) 968-8917, ill. a 06 (62) 211-298 telefonszámokon is nagyon szívesen adunk tájékoztatást.

Mészáros Dezső

ügyvezető